Pallaska: Gjykata Speciale tash s’ka mandat

Periskopi.com Lajme

Avokati Dastid Pallaska ka thënë se Gjykata Speciale po bëhet Gjykatë e Jashtëzakonshme dhe po shkëputet nga Kosova. Gjithashtu, Pallaska nuk hezitoi ta quaj Specialen një  skandal ndërkombëtar që dukej si “gjykatore me yll”.

“Gjykata Speciale po bëhet Gjykatë e Jashtëzakonshme, po shkëputet nga Kosova”, është shprehur Pallaska.

Tutje, Pallaska tha se Specialja ka qenë një skandal ndërkombëtar që po dukej si ‘gjykatore me ylli’.

“Gjykata Speciale ka me qenë SKANDAL NDËRKOMBËTAR. Po duket si gjykatorja me yll”, tha Pallaska. Pallaska thotë se mandati maksimal i kohëzgjatjes së këtyre institucioneve është pesë vjeçar.

“Sipas mendimit tim, mandati maksimal e kohëzgjatjes së këtyre institucioneve është pesë vjet”, është shprehur Pallaska.

“Gjykata Speciale kishte mandat 5-vjecar, tash është jashtë mandatit”, ka thënë Pallaska.

Megjithatë, ai beson se në kushtet aktuale Gjykatës Speciale duhet t’i vazhdohet mandati në Kuvend.

“Unë gjithashtu besoj se në kushtet aktuale, Kuvendi i Kosovës duhet t’ia vazhdojë mandatin Gjykatës Speciale”, shtoi Pallaska

 

Shpërndaje në: