Pamja e plotë e asaj se çka ndodhi mes Rexhe Selimit dhe sigurimit në Kuvend

Pamja e plotë e asaj se çka ndodhi mes Rexhe Selimit dhe sigurimit në Kuvend

Një debat i madh është hapur në lidhje me atë se a i tha Rexhep Selimi policit në Kuvend “të prej n’fyt”.

Kjo është videoja e plotë ku shihet e gjithë përplasja mes Selimit dhe policit në Kuvend.

Shpërndaje në: