Pas Amerikës, vjen Zoti

Periskopi.com Letra

Nga Astrit Patozi

Ne jemi shumë të vegjël dhe ndoshta të fundit, që mund të asim apo të shpjegojmë ngjarjet e djeshme shokuese në Uashington.

Për vetë historinë, peshën, por ndoshta më shumë për shkak të problemeve tona ciklike me lirinë dhe shtetin e së drejtës në 30 vjetët e fundit dhe gjendet zgjidhja. Por kur i ndodh asaj vetë, të gjithë duhet të ndjehen të lënduar, të trembur më pak të mbrojtur dhe më të pasigurt se më përpara. Se përtej saj nuk mund të presësh gjë tjetër.

Pas Amerikës vjen vetëm Zoti. Dhe ndoshta pse është kështu, prej andej do të vijë shpejt edhe shërimi.