Pas këtij mëngjesi, s’do t’ju shkojë mendja për të ngrënë gjithë ditën!

Periskopi.com Zoya

Me siguri gjithë jetën tuaj keni dëgjuar se mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i gjithë ditës. Epo duket se diçka të tillë nuk e thotë mami që ju të hani para se të shkoni në shkollë. Mëngjesi është energjia e gjithë ditës!

Sado vonë të jeni, mos dilni nga shtëpia pa konsumuar diçka dhe nëse mendja ju  shkon tek kilogramët, dëgjoni këtë…

Nëse mëngjesin e filloni me këto ushqime, s’do t’ju shkojë mendja për të ngrënë më gjithë ditën.

Pas këtij mëngjesi, s’do t’ju shkojë mendja për

1. Drithërat!!

Pas këtij mëngjesi, s’do t’ju shkojë mendja për

2. Zgjidhni gjithmonë proteinat!

Pas këtij mëngjesi, s’do t’ju shkojë mendja për

3. Urinë mund ta kënaqni me një smoothie të shëndetshëm!

4. Yogurt?! Po, po, poo!

Pas këtij mëngjesi, s’do t’ju shkojë mendja për

5. Salmon është zgjedhje nëse ju duhet energji!

Pas këtij mëngjesi, s’do t’ju shkojë mendja për

6. Mos dilni pa një tost me avokado!

7. Ujin! Mund t’i konsumoni të gjitha këto më sipër, por nëse s’pini ujë do të ndiheni njësoj të lodhur.

Shpërndaje në: