Pas Sunny Hill-it, një festival tjetër pritet të mbahet në Prishtinë

Pas Sunny Hill-it, një festival tjetër pritet të mbahet në Prishtinë

“Beer and Wine Festival” do të mbahet në Prishtinë, më 12, 13 dhe 14 gusht.

Kështu është bërë e ditur në faqen e “Beer and Wine Festival – Prishtinë” në Facebook.

Përveç këtij festivali, në Prishtinë do të mbahet edhe Synny Hill, i cili u anulua javën e kaluar. Sunny Hill do të mbahet më 4, 5, 6 dhe 7 gusht.

Shpërndaje në: