PDK-ja kundër ndryshimeve të mëdha në Qeveri

PDK-ja kundër ndryshimeve të mëdha në Qeveri

Koalicioni do të mjaftohet me plotësimin e pozitave të lëna bosh, shkruan sot Koha Ditore.

Vonesat në ndryshimet e kabinetit qeverisës, zyrtarët qeveritarë i kanë arsyetuar duke thënë se asnjëherë nuk ka qenë i përcaktuar saktë aspekti kohor se kur do të ndodhë riformatimi. Por as pas më shumë se dy vite të qeverisjes Mustafa asnjëherë nuk ka pasur vlerësim të performancës së ministrave dhe as një analizë përkitazi me tkurrjen e disa ministrave të cilën vetë Mustafa e ka paralajmëruar.

 

Shpërndaje në: