Për Black Friday, 28 Nëntorin dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company bjen me çmime: Diesel 1.16 Euro dhe Benzin për vetëm 1.17 euro si dhe super oferta në restorantet e saj Be Happy

Periskopi.com Lajme

Kompania e derivateve “Petrol Company” vjen me çmime shumë të ulta në derivate si dhe super oferta në të gjitha pikat e restorantëve të saj “Be Happy Restaurant”.

Sipas saj, me rastin e Black Friday, festën e 28 Nëntorit si dhe 32 vjetorin e kompanisë “Petrol Company” në të gjitha pikat e saj del me këto super çmime: Diesel 1.16 euro dhe Benzin për vetëm 1.17 euro, çmime të cilat do të zgjasin për 4 ditë rresht, duke filluar nga data 25 nëntor deri me 28 nëntor. Po në këto data vlejnë edhe ofertat e Be Happy Restaurant.

Andaj nuk keni se çka prisni, funizohuni me derivate cilësore me çmime extrem të ulta dhe vizitoni Be Happy Restaurant për ushqim shumë të veçantë me super oferta.