Për inaugurimin e Thaçit president u shpenzuan 82 mijë euro

Për inaugurimin e Thaçit president u shpenzuan 82 mijë euro

U bë President i Republikës së Kosovës përmes një ceremonie solemne dhe të kushtueshme, e cila u organizua për herë të parë tek ne.

Presidenti i ri, Hashim Thaçi, e mori mandatin nga ish-presidentja Atifete Jahjaga, por me ceremoninë e inaugurimit prodhoi mjaft debat brenda vendit.

Shpërndaje në: