Për kënd ka votuar George Bush?

Për kënd ka votuar George Bush?

“Më kanë thënë se George Bush dhe gruaja e tij Laura kanë  votuar për Hillary Clinton sot”, ka thënë Rush Limbaugh, moderator i një radio në SHBA për Ëashington Examiner.

 

 

Shpërndaje në: