Për sa para Vali Corleone bëhet pjesë e Big Brother Albania

Për sa para Vali Corleone bëhet pjesë e Big Brother Albania

Ka pasur shumë zëra se  Vali Corleone do të jetë pjesë e ‘Big Brother Albania’. Të gjitha kanë qenë të pa vërteta. Princi Vali ka thënë se organizatorët kishin fituar shumë të holla duke përdorur emrin e tij. Por ai nuk e ka anashkaluar mundësinë që të marrë pjesë në këtë show.

Me anë të një statusi në Facabook Vali ka sqaruar gjithçka.

“TV.. UN TV JAM VET, EDHE FILM JAM VET, POR FILM LIVE..
UN Per Hater të Popullit, Mbase po më Kërkoni, Kisha Hy në BigBrother, Por Nuk Dua me Ja Thy TopChannelit, me Disa Miljona mi Marr Free, nga Populli.. Këtu Publikisht e Them: Nese Ata i Japin 150.000€, UN Do të HY, sepse me Keto Para, i Heki Hargjimet e
CocaCola’së, dhe RedBullit Dacord.. kështu që të Jem i Kjart me Juve Popull
Salute ”

******THE KING VALI CORLEONE******

Shpërndaje në: