Për t’u bërë pronar i Brabus 900 Rocket Edition, ju duhen mbi 571 mijë euro

Periskopi.com Tech & Auto

Krijimi i fundit nga seria Rocket Edition e Brabus bazohet në Mercedes G-Class gjersa mundësohet nga një motori që zhvillon 900 kuaj/fuqi dhe 1,050 Nm çift rrotullues maksimal.

Pas serisë Brabus, të quajtur kolektivisht Rocket Edition, janë gjithnjë edicionet më të fuqishme dhe më të shpejta të modeleve të rafinuara të Mercedesit, të cilat Bottrop zakonisht i ofron në seri të vogla, dhe modeli i fundit nga klubi më i shpejtë i Brabus bazohet në atë të Mercedesit i fuqishëm aktual i Klasës G. G63.

Në Bottrop, ata nuk janë modest kur thonë se Brabus 900 Rocket Edition është G-Class më i fuqishëm aktualisht i disponueshëm, pasi “kutia” e tyre e fuqishme mundësohet nga një motor biturbo V8 4.5 litërsh i rafinuar dhe i mbledhur me dorë që zhvillohet 900 kuaj/fuqi dhe të kufizuar në mënyrë elektronike në 1,050 Nm çift rrotullues maksimal, raporton motor1.

Një total prej 25 klientësh që janë të gatshëm të shpenzojnë më shumë se gjysmë milioni euro do të shkojnë në shtëpi me G-Class, i cili arrin nga 0 në 100 km/orë në 3.7 sekonda dhe zhvillohet një elektronikisht i kufizuar në 280 km/orë.

Fotot tregojnë më së miri se sa punë është bërë në trup dhe në kabinën e një prej veturave më të mira jashtë rrugës të të gjitha kohërave, e cila në Brabus, padyshim, u përgatit të ishte më e mira në asfalt.