Për vetëm nëntë muaj, shteti shpenzon 1.1 miliardë euro

Për vetëm nëntë muaj, shteti shpenzon 1.1 miliardë euro

Shpenzimet konform planeve i ka bërë Qeveria në kategorinë e pagave dhe mëditjeve, shembull të cilin nuk e ka demonstruar edhe te kategoritë e tjera.

Mbështetur në raportin buxhetor për periudhën janar-shtator që i është përcjellë Kuvendit, e një kopje të të cilit e ka siguruar gazeta të martën, Kosova ka shpenzuar rreth 79 milionë euro më pak krahasuar me parashikimin e prezantuar në buxhetin e sivjetmë.

 

Shpërndaje në: