Përdorni biçikleta dhe trotinetë?! – Ky është plani i Përparim Ramës për ju

Periskopi.com Lajme

Një hapësirë të madhe të punës së Përparim Ramës, si kryetar i Prishtinës, do t’i kushtohet edhe prishtinasve që përdorin biçikleta dhe trotinetë.

Në programin qeverisës 2021-2025, Rama ka prezantuar planin për ndërtimin e shtigjeve dhe stacioneve për përdoruesit e biçikletave dhe trotinetëve.

Ky është plani i Përparim Ramës:

#Prishtina qytet i sigurtë për biçikleta dhe trotinetë.

Një ndër prioritetet tona është të kthejmë Prishtinën në qytet të sigurtë për bicikleta dhe tronitetë. Andaj, ne do të… PROGRAMI 2021-2025 www.perparimrama.com PRISHTINA PËR TË GJITHË!

#PR4PR #PerparimRama #PerPrishtinenePaster #DashniPerPrishtinen #LDK160

Shpërndaje në: