Përfundon pa gola pjesa e parë e ndeshjes Kroaci-Brazil

Përfundon pa gola pjesa e parë e ndeshjes Kroaci-Brazil

Ka përfunduar pjesa e parë në ndeshjen mes Kroacisë dhe Brazilit.

Rezultati pas 45 minutave është 0 me 0.

Ishte një pjesë e parë e barabartë në bazë të asaj se çfarë dhuruan të dy kombëtaret në fushë.

Nuk kishte ndonjë rast për tu vlerësuar, në përjashtim të një goditje nga Vinicius.

Mbetet të shihet se si do të rrjedhin gjërat në pjesën e dytë.

Shpërndaje në: