Përfundon seanca e Komisionit të Venecias − Ministrja Haxhiu tregon çka vendosi Komisioni

Përfundon seanca e Komisionit të Venecias − Ministrja Haxhiu tregon çka vendosi Komisioni

Komisioni i Venecias ka votuar sot dy opinionet ligjore të kërkuara nga qeveria, përkatësisht Kuvendi i Kosovës.

Bëhet fjalë për vetingun në sistemin e drejtësisë dhe projektligjin për byronë për konfisikimin e pasurisë së pajustifikueshme.

Lajmin në Facebook e ka bërë të ditur Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

“Pas votimit të opinioneve nga Komisioni i Venecias për vetingun në sistemin e drejtësisë dhe projektligjin për byronë për konfisikimin e pasurisë së pajustifikueshme”, shkruan ajo.

Shpërndaje në: