Përleshje e pazakontë, kali sulmon krokodilin

Periskopi.com Fun

Kemi parë shumë beteja mes kafshësh dhe në botën e tyre kjo është më se normale

Mirëpo, rrallëherë kemi hasur të shikojmë një përleshje mes kalit dhe krokodilit.

Në këtë video, mund të shihet sesi kali sulmon krokodilin, madje duke e dëmtuar atë.

Në fillim kali nuk e sulmon kafshën tjetër, por më pas nxehet dhe i gjuan me të dyja këmbët.

Shpërndaje në: