Përmbledhje e projekteve të Përparim Ramës, për Prishtinën praktike, të pastër dhe të përjetimeve (Video)

Periskopi.com Lajme

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama, ka prezantuar një përmbledhje të projekteve për katër vitet e ardhshme për kryeqytetin.

Për Prishtinën praktike, të pastër dhe të përjetimeve, voto numrin 160, arkitektin dhe urbanistin me famë botërore, Përparim Rama.

Video nga përmbledhja e projekteve të prezantuara nga Përparim Rama:

Përmbledhje e projekteve për Prishtinën praktike, të pastër dhe të përjetimeve.

Ju ftoj ta ndiqni!

PRISHTINA PËR TË GJITHË!
?☘️??‍♂️?⚽???♥️
#PR4PR
#PerparimRama
#DashniPerPrishtinen
#LDK160