Përparim Rama, kandidati me programin më të mirë për tranformimin e Prishtinës

Periskopi.com Lajme

Arkitekti dhe urbanisti me famë botërore, Përparim Rama, ka përgatitur një megaprogram, i cili do ta tranformojë qytetin e Prishtinës.

Programi dhe projektet e Ramës, është vlerësuar nga shumë njohës të problemeve dhe banorë të kryeqytetit.

Në programin e Përparim Ramës, dizajnohet transformimi i kryeqytetit, me plane konkrete për zgjidhjen e problemeve që i preukupojnë banorët e kryeqytetit.

Zgjerimi i qendrës së Prishtinës, zgjidhja e problemeve në trafik, tranformimi i lagjeve kryesore, ngritja e cilësisë në arsim, ndërtimi i shtatë shkollave të reja, zgjidhje të problemit me qen endacakë, investime infrastrukturore në qytet dhe fshatra, janë vetëm disa nga projektet e Ramës për një Prishtinë me karakter unik në botë.

Programi i kandidatit të LDK-së, parasheh investime të mëdha që do ia ndryshojnë pamjen kryeqytetit tonë.

Përparimi është parë si kandidati me të cilin do të përparojë Prishtina.

Prishtinës i duhet një njohës i problemeve të saj, një urbanist që mund ta ndryshojë e lehtësoj jetën e banorëve dhe ta bëjë kryeqytetin shumë më të mirë se që është aktualisht.

Përparim Rama mban numrin 160, në listën e kandidatëve për ta drejtuar Prishtinën.

Programin e plotë të Përparim Ramës mund ta lexoni në linkun e mëposhtëm:

prforpr.com

https://www.facebook.com/perparimrama2021/

– Përparim Rama

prforpr.com

(elektorale)