Përparim Rama prezanton megaprojektin infrastrukturor për Prishtinën (Video)

Periskopi.com Lajme

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama, ka shpalur programin për infrastrukturën në kryeqytet.

Ndërtimi i Unazës së Mesme të Prishtinës, respektivisht segmentin nga rruga e Veternikut te Zona Industriale e deri te Qendra e Panaireve, do të jetë megaprojekti i urbanistit dhe arkitektit me renome botërore, Përparim Rama për kryeqytetin e Kosovës.

Video nga projekti i Përparim Ramës:

INFRASTRUKTURA

Do ta ndërtojmë Unazën e Mesme të Prishtinës, respektivisht segmentin nga rruga e Veternikut te Zona Industriale e deri te Qendra e Panaireve, për të mundësuar integrim dhe qasje në qytet, e cila do ta lirojë trafikun e brendshëm dhe do të mundësoje krijimin e vendeve të punës dhe të zhvillimit ekonomik të qytetit.

PROGRAMI 2021-2025 www.perparimrama.com

PRISHTINA PËR TË GJITHË!
#PR4PR
#PerparimRama
#DashniPerPrishtinen
#LDK160
https://www.facebook.com/108497014761629/posts/187238473554149/
www.perparimrama.com