Përparim Rama: Rivali im kryesor në këtë garë është kaosi urban

Periskopi.com Lajme

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama, thotë se rivali i tij kryesor në garën për drejtimin e kryeqytetit, është kaosi urban.

Rama flet për programin dhe projektet që synon t’i realizojë në Prishtinë, sa i përket zgjidhjes së problemit të kaosit urbanistik.

Programi i Ramës, parasheh tranformim të Prishtinës.

“Këmbësori i pari, biçikletat të dytat dhe veturat të tretat” është plani i Ramës që parasheh të realizohet në mandatin e parë si kryetar i Prishtinës.

Dëgjone programin e Ramës për kaosin urbanistik në Prishtinë:

Rivali im kryesor në këtë garë është KAOSI URBAN.

PROGRAMI 2021-2025 👉 www.perparimrama.com

PRISHTINA PËR TË GJITHË!

🌳☘️🚶🚴‍♂️🛼⚽🎾🏀🏃♥️

#PR4PR

#PerparimRama

#DashniPerPrishtinen

#LDK160

www.perparimrama.com

perparimrama.com

Shpërndaje në: