Përparim Rama viziton spitalin historik ”Nëna Terezë”: Ky spital duhet të kthehet në një muze

Periskopi.com Lajme

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës, për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama, ka vizituar spitalin historik “Nëna Terezë.

Rama ka thënë se spitali Nënë Tereza” ka qenë funksional edhe në kohë të vështira. Shumë fëmijë kanë lindur në këtë spital gjatë kohës së luftës, njëri prej tyre është Kushtrim Gashi, i lindur në vitin 1998.

Në fund, Rama tha se Spitali “Nënë Tereza” duhet të kthehet në një muze sepse është një vlerë e historisë tonë.

Shkrimi i plotë nga Përparim Rama:

Spitali “Nënë Tereza”, spital historik!

Sot, bashkë me ekipin tim vizituam spitalin “Nënë Tereza”. Ky spital funksionon prej vitesh dhe me bindje të plotë e them që është një spital historik.

Spitali “Nënë Tereza” ka qenë funksional edhe në kohë të vështira. Shumë fëmijë kanë lindur në këtë spital gjatë kohës së luftës, njëri prej tyre është Kushtrim Gashi, i lindur në vitin 1998.

Spitali “Nënë Tereza” duhet të kthehet në një muze sepse është një vlerë e historisë tonë.
PRISHTINA PËR TË GJITHË!
?☘️??‍♂️?⚽???♥️
#PR4PR
#PerparimRama
#DashniPerPrishtinen
#LDK160