Petkoviqit i ndalohet hyrja në Kosovë

Petkoviqit i ndalohet hyrja në Kosovë

Shefit të Zyrës për Kosovën, Petar Petkoviq autoritetet e Republikës së Kosovës ia kanë ndaluar hyrjen në Kosovë, raportojnë mediat serbe.

Mediumi serb raporton se Pekoviq kishte planifikuar të qëndronte sot në veri të Mitrovicës, ndër të tjera për të përuruar një sheh dhe për të vizituar një të ri serb që në mediat e Serbisë ishte pretenduar se është rrahur nga kosovarët

Kjo është vizita e nëntë radhazi që i është ndaluar që nga fillimi i vitit të kaluar.

Shpërndaje në: