Petrit Selimi sulmon gazetarët Arbana Xharra e Artan Haraqija

Petrit Selimi sulmon gazetarët Arbana Xharra e Artan Haraqija

Shkrimi i gazetës prestigjioze “New York Times”, ka ngjallur shumë reagime në Kosovë. Petrit selimi bashkë me gruan e tij, i kanë sulmuar gazetarët Arbana Xharra dhe Artan Haraqija për këtë shkrim.

Shpërndaje në: