Pick-up i parë i Mercedesit

Pick-up i parë i Mercedesit

Ky pick-up kishte hapësirë të mjaftueshme për ngarkesa në pjesën e pasme dhe është ndërtuar në departamentin e Mercedesit në Argjentinë në vitin 1970, Si bazë për ndërtimin e këtij pick-up, ishin modelet W114 dhe W115.

Pack-up dallohet nga të gjithë anëtarët e tjerë të familjes Mercedes.Pick-up i viteve 70-a është shitur nën emrin “La Pickup”.

La Pickup përmban disa elemente të bëra nga kromi, ku në atë kohë dukej si një luks. Po ashtu, edhe interieri i tij përbëhet nga materiale shum cilësor.

Ky Pick-up ishtë përpjekja e Mercedesit për të kombinuar komponentet premium me përparësitë e këtyre llojeve të modeleve, ndërsa të njëjtën gjë tani kjo kompani gjermane është duke e bërë edhe me modelin e saj të ri X-Class.

14938029_1142680009178762_1680315326_n 14958917_1142680022512094_718659268_o

Shpërndaje në: