Pija energjike “Rox” edhe në Himalaje

Periskopi.com Sporti

Pija energjike “Rox” është prezantuar edhe në Himalaje.

“Happy Hikers Kosova” ka prezantuar pijën energjike “Rox” edhe në Himalaje, si një energji e fortë për ta, shkruan Periskopi.

“Në Himalaje (Everest B.C.) me përplot energji dhe vendosshmëri. Aty ku preket qielli me tokën është Rox që i dha mbështetje gjithë rrugëtimit tonë.

Me Rox besuam në dëshirat tona dhe i dhamë jetë ëndrrës sonë”, kështu u shprehën nga klubi Happy Hikers Kosova.