Plagosi familjarët e ish-gruas, autori: “Vetëm të vdekur mund të më ktheni në burg”

Plagosi familjarët e ish-gruas, autori: “Vetëm të vdekur mund të më ktheni në burg”

Ai është rrëfyer se ishin prindërit e saj që nuk e lejonin të shihte as atë dhe as dy fëmijët që kishin nga martesa mes tyre.

“Ata nuk më lejonin, më thoshin kriminel dhe burgaxhi për shkak të dënimit tim të mëparshëm”, ka thënë ai.

Sipas dëshmisë, ai ka kërcënuar me hedhje nga pallati gjatë arrestimit, duke thënë se “vetëm të vdekur mund të më ktheni në burg”. /albeu.com/

Shpërndaje në: