Plani i Tahirit për zhvillimin urban të Vushtrisë parasheh Fasadimin e banesave të bardha dhe rindërtimin e ndërtesave kolektive të vjetra

Periskopi.com Lajme

Plani i Tahirit për zhvillimin urban të Vushtrisë parasheh Fasadimin e banesave të bardha dhe rindërtimin e ndërtesave kolektive të vjetra

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar komune në zgjedhjet e 17 tetorit, Xhafer Tahiri

ka paraqitur zhvillimin urban të Vushtrrisë në 4 vitet e ardhshme ku parasheh rindërtimin e ndërtesave shumëbanesore të vjetra.

Me planin zhvillimor të  Tahirit do të bëhet

fasadimi i banesave të bardha dhe rindërtimi i ndërtesave kolektive të vjetra .

Postimi i plotë i Tahirit:

Zhillimi urban i Vushtrrisë në 4 vitet e ardhshme parasheh rindërtimin e ndërtesave shumëbanesore të vjetra.

Fasadimin e banesave të bardha, rindërtimin e ndërtesave kolektive të vjetra në rrugën “Gjergj Kastrioti Skëndërbeu” dhe Rindërtimin e ndërtesave kolektive të vjetra në rrugën “Dëshmorët e Kombit”.

#160 #LDK #Vushtrri

Linku i videos:

Shpërndaje në: