A po transformohet toka nga jashtëtokësorët?

Periskopi.com SOK

Disa gjëra që ndodhin sot në planetin tokë nuk kanë kuptim vetëm nëse i shikoni ato nga këndvështrimi i një qenieje njerëzore të zakonshme.

Për çfarë arsye jashtëtokësorët e vizitojnë tokën tonë?

Interesi shkencor, turizmi, kurioziteti? Kjo pyetje është një nga ato më të rëndësishmet dhe më të padukshmet në studimin dhe kuptimin e Ufologjisë.

Studiuesit nga e gjithë bota ndahen në trende ose rryma të mendimit rreth asaj se cila do të ishte arsyeja pse jashtëtokësorët po shfaqen në planetin tone, raporton “AlienBlog”, transmeton Periskopi.

https://www.youtube.com/watch?v=cXuyQO3388E

Disa e mbrojnë me zell tezën se vizitorët e huaj ishin një lloj i vëllezërve tanë kozmikë që vinin në tokë për të na paralajmëruar për një kataklizëm të afërt.

Ufologët besojnë se të huajt kanë një thelb të keq dhe po vijnë në tokë vetëm për të marrë atë që u duhet – qelizave, gjakut dhe madje edhe organeve njerëzore dhe shtazore.

Studiuesit më radikalë të kësaj ideje gjithashtu argumentojnë se rrëmbimet, aq të bollshme në mbarë botën, janë mjeti me të cilin vizitorët kënaqin oreksin e tyre seksual, me pak dhembshuri për ne./Periskopi/