Policia vëzhgon protestën e qetë

Policia vëzhgon protestën e qetë

Ndonëse me plan operativ për protestën e sotme, policët po duken të qetë dhe të relaksuar. Ata  shihen në pjesët ku zakonisht qëndronin ata të njësisë speciale.

 

 

le

Shpërndaje në: