Populli e do Trustin, e Murati flet në emër të tij, bile përmend Platonin: Nuk i blejnë ata këto kopalla

Periskopi.com Lajme

Ministër Hekuran Murati ka rikthyer një fjalë të Platonit nnë rastin e Trustit, gjë të cilën po u kundërshton fuqishëm Vetëvendosja, raporton Periskopi.

‘’Çështja që po diskutohet sot është një projektligj pse kjo s duhet të shkojë tutje sepse shkatërrohet një instituion dhe e ardhmja e pensionistëve tanë.’’, tha ai.

‘’Para 2499 vjete Platoni në aso kohe ka tregu se cilat janë rreziqet e shtetit. Është edhe popullizmi e demagogjia. Për të qenë demagog, je në apel të impusit dhe edicionit të audiencës. Qysh athëerë e ka sqaru Platoni se mund të përbëjë rrezik për demokraci, por qytetari ka avancu.’’.PERISKOPI/

Q’ytetarët nuk i blejnë këto kopalla’, tha ai.