Popullit iu rritën çmimet: Albin Kurti e lë pjatën zbrazët në Paris, nuk merr asnjë ushqim në tavolinë

Periskopi.com Fun

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka shpërndarë me popullin një varg fotografish të ndryshme nga takimet që ka mbajtur në Paris. 

Ai duket me shumë personalitete të shquara botërore, përfshirë zv.presidenten amerikane Kamala Harris dhe presidentin e Francës, Emmanuel Macron.

Po ashtu, lideri ynë duket i ulur në një tavolinë ushqimesh me Përfaqësuesin e Lartë të Bashkimit Evropian [BE], Josep Borrell.

Ajo që lë përshtypje është se kryeministri nuk ka marrë asgjë nga ushqimet në tavolinë, me pjatën që duket se i ka mbetur zbrazët, përcjell Periskopi.

Nga Franca, Kurti ka shkruar gjatë gjithë ditës për të mbështetur kandidatët e tij për zgjedhjet lokale në Kosovë.