Presidenti në familjen e heroit Ismet Asllani

Periskopi.com Lajme

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci, ka vizituar familjen e heroit Ismet Asllani dhe disa nga bashkëluftëtarët në Lipjan.

Thaci shkruan:

Një kafe në mesin e familjes së heroit Ismet Asllani dhe bashkëfshatarëve të Hallaçit të Vogël të Lipjanit, në kujtim të 20 martirëve. Lavdi e përjetshme të rënëve për liri! HTH

Shpërndaje në: