Prince dëboi Kim Kardashian nga skena

Prince dëboi Kim Kardashian nga skena

Edhe pas vdekjes së tij, të gjithë vazhdojnë të tregojnë gjëra që prince ka bërë. Prince ishte në Madison Square Garden para një turme të madhe, kur ai vuri re një fytyrë të njohur. Ajo ishte Kim Kardashian, e cila ishte me burrin e atëhershëm, Kris Humpheries.
Ajo shkoi në skenë tek ai, dhe ajo çfarë bëri prince e çmendi turmën

 

 

Shpërndaje në: