PriFest do të hap festivalin me filmin kosovar ‘T’padashtun’

PriFest do të hap festivalin me filmin kosovar ‘T’padashtun’

Filmi ‘T’padashtun’ i regjisorit Kosovar Edon Rizvanolli do të hap zyrtarisht festivalin PriFest në mbrëmjen e 13 korrikut duke qenë njëherit dhe në konkurrencë zyrtare në programin kryesor garues – atë të filmave të Ballkanit.
Gjeni më poshtë listën e plotë të filmave në këtë kategori:

1. UNWANTED, Kosovë, Premierë Regjionale

2. LOWDOWN, Mal i Zi, Premierë Regjionale

3. A COMEDY OF TEARS, Slloveni, Premierë Kosovare

4. AMOK, Maqedoni, Premierë Kosovare

5. EMBER, Turqi, Premierë Kosovare

6. GODLESS, Bullgari, Premierë Kosovare

7. GORAN, Kroaci, Premierë Kosovare

8. QUIT STARING AT MY PLATE, Kroaci, Premierë Kosovare

9. REQUIEM FOR MRS J, Serbi, Premierë Kosovare

10. SNOW, Turqi, Premierë Kosovare

Shpërndaje në: