Prizreni nesër kërkon dorëhejqjen e Ramadan Mujës dhe dy ministrave

Prizreni nesër kërkon dorëhejqjen e Ramadan Mujës dhe dy ministrave

Në Prizren nesër do të protestohet për vdekjen e Xheneta Gashit. Protesta qytetare për të kërkuar llogari nga institucionet lokale dhe qendrore do t’i ketë dy kërkesa: dorëheqjen e kryetarit të komunës së prizrenit dhe dy ministrave të Qeverisë së Kosovës.

Shpërndaje në: