Profesori i Gjeografisë në UP: Skeptik me komisionin për demarkacion

Profesori i Gjeografisë në UP: Skeptik me komisionin për demarkacion

Profesori i Gjeografisë në UP, florim isufi është mjaft skeptic sa i përket punës së komisionit ndërkombëtar për demarkacionin me Malin e Zi

Ne kemi pasur dy takime të gjata me Komisionin, iu kemi ofruar të gjithë materialin e duhur të cilin ne e kemi siguruar prej institucioneve më kredibile të të gjitha kohërave. Tash i mbetet Komisionit që ta shqyrtoi atë material dhe të nxjerr një përfundim të caktuar. Unë personalisht jam pak skeptik, arsyeja është se koha është e shkurt për verifikimin e gjithë këtij materiali,pastaj takimet edhe me palën malazeze, ratifikimi i marrëveshjes nga Kuvendi i Malit të Zi, etj.

Shpërndaje në: