Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj qytetarit që shmangu tatimin, duke kursyer mbi 80 mijë euro

Periskopi.com Lajme

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore të Prishtinës ndaj një qytetari, i cili nuk i ka përfshirë të ardhurat e tij  të sakta, me qëllim të shmangies së tatimit dhe pagesën e të ardhurave nga qarkullimi.

Pas gjithë kësaj kohe, i akuzuari A.B nuk ka kontriubuar në buxhetin e shtetit, duke kursyer 80 mijë e 695 euro.

“Me këto veprime i pandehuri A.B., ka kryer veprën penale “Shmangia nga tatimi” nga neni 307 paragrafi 3 dhe paragrafin 1 të KPRK-së”, thuhet në komunikatën e prokurorisë.

Shpërndaje në: