Protesta, brohoritjet: Poshtë Qeveria e matrapazave, krejt dhe shtrenjtë

Periskopi.com Lajme

Ka fillur protesta e Partisë Social Demokrate (PSD) kundër shtrenjtimit të rrymës.

Aty është vërejtur një numër i madh i protestuesve

Protestuesit kanë brohoritur “rrenci, rrenci, rrenci”, duke iu referuar kryeministrit Kurti.

Një pjesëmarrës ndërkaq është shprehur shumë i revoltuar me shtrenjtimin e rrymës.