Protestojnë para komunës punëtorët teknikë të QMF-ve e disa shkollave në Prishtinë

Protestojnë para komunës punëtorët teknikë të QMF-ve e disa shkollave në Prishtinë

Punëtorët teknikë të QMF-ve në Prishtinë dhe të nëntë shkollave kanë protestuar para komunës me kërkesë rritjen e pagave.

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës (SPSPK), Jusuf Azemi, tha se protestat nuk do të ndalen deri sa të realizohen kërkesat./EO/

 

Shpërndaje në: