Pse duhet të bëni seks çdo natë me gruan

Periskopi.com Zoya

Një nga gjërat më të rëndësishme që ju duhet të bëni në kohën tuaj të lirë është që të keni marrëdhënie seksuale me bashkëshorten tuaj.

Dhe ka shumë arsye pse duhet të keni marrëdhënie seksuale. Shumë çifte janë “të hapura” shtatë ditë në javë. “Huffington Post” ka bërë një anketë në të cilën ai u kërkoi lexuesve të cilët kanë marrëdhënie seksuale çdo natë, të tregojnë si kjo ka përmirësuar martesën dhe jetën e tyre. Më poshtë janë arsyet pse ju duhet të keni marrëdhënie seksuale çdo natë.

-Përmirëson kohën që kaloni së bashku, duke kthyer pasionin në marrëdhënien tuaj.

-Seksi është ushtrimi më i mirë, sidomos kur keni më shumë fëmijë

-Largon monotoninë nga jeta e përditshme

-Largon diskutimet

-Mënyra më e mirë për tu lidhur pa folur.

Shpërndaje në: