Pse na emocionojnë kaq shumë këngët kur familjarët e dëshmorëve iu këndojnë atyre?  

Pse na emocionojnë kaq shumë këngët kur familjarët e dëshmorëve iu këndojnë atyre?  

Në fundjavë, u publikua një këngë nga djemtë e dëshmorit hero Beqir Gashi.

Këngën e kënduar nga dy djemtë e dëshmorit, Ismeti dhe Shpëtimi, e ka shkruar Rexhep Selimi nga Haga.

Kënga emocionuese, është orkestruar nga Hysni Klinaku dhe titullohet ‘Na jem ti’.

Kujtojmë se nuk janë të rralla rastet kur familjarët e dëshmorëve, me zë të jashtëzakonshëm iu kushtojnë këngë më të dashurve të tyre.

Një këngë tejet të bukur, e pati publikuar për të birin dëshmor Elton Zherkën, edhe babai i tij, Gëzimi.

Shpërndaje në: