Pyetja që Kurti shpresonte që sot të mos ia bënin gazetarët: Gati pata me ju falënderuar

Periskopi.com Lajme

Kryeministri Albin Kurti sot mbajti një konferencë të gjatë për media, me qëllim prezantimin e ministrit të ri të Shëndetësisë, Rifat Latifi.

Pas kësaj, vërshuan disa pyetje nga gazetarët.

Krejt gati në fund, një pyetje i erdhi për Asociacionin.

Kryeministri kishte shpresuar që sot të mos i bëhej kjo pyetje, por ja që..

‘’Gati isha duke ju falënderuar që në këtë konferencë nuk ma bëtë asnjë pyetje rreth Asociacionit. Asociacioni nuk është në përputhje as në frymën e as një rrjedhën e Kushtetuës së Kosovës dhe mendoj që këtë duhet ta ndryshojë Serbia’, ishte përgjigja e zakonshme e Kurtit.PERISKOPI/