Qeveria miraton projektligjin për shfrytëzimin e burgut të Gjilanit për të dënuarit danezë

Qeveria miraton projektligjin për shfrytëzimin e burgut të Gjilanit për të dënuarit danezë

Qeveria e Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike në të cilën ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Traktatit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Danimarkës, për shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me qëllim të ekzekutimit të dënimeve daneze.

Çështja kryesore e trajtuar në këtë projektligj është ratifikimi i Traktatit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Danimarkës për shfrytëzimin e Institucionit Korrektues në Gjilan me qëllim të ekzekutimit të dënimeve daneze, të nënshkruar nga Ministrat e Drejtësisë të të dy vendeve, më 26 prill 2022 në Prishtinë dhe 16 maj 2022 në Kopenhagë të Danimarkës.

Lajçak shkruan për diskutimet rreth ‘dinarit’ në Bruksel – Thotë se është i gatshëm për takim të ri

 

Shpërndaje në: