Quni: Neve nuk do të na teprojnë milionat sepse do t’i përdorim për investime

Periskopi.com Lajme

Kandidati për komunën e Prizrenit nga radhët e LDK-së, Annton Quni, ka publikuar një video duke paraqitur planet e tij për Prizrenin, nëse iu jepet shansi për qeverisje.

“Ne kemi plane dhe projekte konkrete për katër vitet e ardhshme të qeverisjes me Prizrenin”, ka shkruar Quni në Facebook.

“Neve nuk do të na teprojnë milionat, sepse do ti përdorim ato për investime që do ta përmirësojnë kualitetin jetësor të qytetarëve të komunës tonë”.