Qytetari: Kam qajt kur më ka ndalë për herë të parë Policia e Kosovës

Periskopi.com Lajme

“#Gjesi” ka pyetur qytetarët se sa janë bashkëpunues me Policinë e Kosovës, në momentin kur dëgjojnë apo shohin diçka që duhet raportuar. Ata janë shprehur krenarë me Policinë e Kosovës dhe kanë falënderuar për punën që e bëjnë.

Ndërkohë, një nga ta ka ndarë një përvojë emocionuese teksa ka treguar momentin kur për herë të parë e kishin ndaluar Policia e Kosovës.

Në videon më poshtë mund t’i dëgjoni mendimet e tyre.

Shpërndaje në: