Qytetari: Ta lëshojmë Kosovën e le të ngihen hajnat me para

Qytetari: Ta lëshojmë Kosovën e le të ngihen hajnat me para

Një qytetar thotë se pas librealizimit të vizave ‘është mirë të gjithë ta lëshojmë Kosovën dhe t’ua lëmë hajnave’

 

Shpërndaje në: