Qytetarja nga Shqipëria pasi Andini tha që Kosova më e fortë: Kosovarët akoma detit i thonë “ujë i madh”

Qytetarja nga Shqipëria pasi Andini tha që Kosova më e fortë: Kosovarët akoma detit i thonë “ujë i madh”

Qytetarja nga Shqipëria ka shpërthyer keq ndaj Kosovës, pas komenteve të komentatorit më të mirë kosovar Andin Lokajt i cili thoshte se Kosova ka histori më të mirë në futboll se Shqipëria.

Qytetarja me emrin Mirela Jubani pretendon se ne kosovarët detit akoma i themi “ujë i madh”.

“Ne shikonim peshq me dylbi e ju akoma detit i thoni “uji i madh”” – është shprehur znj. Jubani, përcjell Periskopi.

Lokaj është vënë në thumb të kritikave, vetëm u shpreh në formë sportive se Kosova kishte traditë më të madhe në futboll se sa Shqipëria.

Statusi i plotë:

Ne shikonim peshq me dylbi e ju akoma detit i thoni “uji i madh”. Ky do te jete nipi i ndonje ushtari te Divizionit SS Skanderbeg.

Pas Luftes ne Kosove ngriti koke idea e kombit kosovar, te kishin dialektin e tyre e jo shqipen letrare qe doli nga Kongresi i Drejtshkrimit. Kjo eshte aq e vertete sa po te shihni si shkruan ky gazetar, por dhe te tjere, duhet ti japim te drejte ketij mikut qe nuk ndihet shqiptar. Nuk eshte!

 

Shpërndaje në: