Qyteti shqiptar më i varfri në Europë, por me bukuri  përrallore

Periskopi.com Lajme

Rrethi i Kukësit, sipas një raporti të Eurostat, konsiderohet si më i varfëri në Europë.

Është për t’u habitur në fakt, pasi peizazhi i këtij vendi është fantastik dhe mund të kishte pasur investime në turizëm, që mund ta ringjallnin zonën.

Më poshtë një galeri që tregon se edhe pse i varfër, Kukësi ka një bukuri që nuk është shfrytëzuar si duhet deri më tani.

Shpërndaje në: