Rama apel Metës: Të reflektojë, hodhi në erë të majtën e bashkuar, LSI një vrimë në ujë

Rama apel Metës: Të reflektojë, hodhi në erë të majtën e bashkuar, LSI një vrimë në ujë

 

Kryeministri Edi Rama është takuar me të gjithë kandidatët dhe deputetët e zgjedhur të Partisë Socialiste.

Shefi qeverisë ka adresuar falenderime për të gjithë kontributin e dhënë mbi toren e 25 qershorit.

Rama theksoi se në përllogaritjet e fundit kanë marrë pjesë 73 % e qytetarëve shqiptarë që ndodhen aktualisht brenda vendit. “Kjo është shumë e rrallë për një parti. Në bazë të përll 73% të shqiptarëve që janë të pranishëm në atdhe. Ta mbajme vath në vesh se këtë sukses nuk e kemi marrë për atë që kemi bërë por për atë që do të bëjmë. Tashmë jemi zgjidhur nga një zinxhirri i një koalicioni jo me pak problem.

Ju falenderoj sy më sy të gjithëve. Jam i bindur se kemi rezerva rritëse. Faleminderit 12 udhëtheqësve të qarqeve. Falenderojmë patnerët e mandatit që lamë pas për votat të cilat ishin kontribut për reformat. Dua të falenderoj Ilir Metën jo për hedhjen në erë të së majtës së Bashkuar. Dua t’i lutem të kthjellohet njëherë e mirë për të qenë konsensual dhe jo koniktual.

“Presidentit ja dhamë votat për të qenë mbi palët, jo palë. LSI-ja përpara Shqipërisë është një vrimë në ujë. I bëri dëm gurës së kreut të shtetit sa nuk i është bërë më 25 vjet,” tha Rama.

Shpërndaje në: