Rama: Me mua do të mbahet mend një qytet me shpirt e i transformuar

Periskopi.com Lajme

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga LDK, Përparim Rama ka treguar se për çka do të mbahej mend nëse e merr mandatin.

”Qytetarët e Prishtinës do ta kenë një qytet me shpirt, të pastër dhe praktik. Pra, një qytet të përjetimeve. Një Prishtinë e tranformuar rrënjësisht. Intervenimet që do të mbahen mend do të jetë Arbëria e cila do ta ketë platformën që do ta lidhë direkt me qendrën e qytetit. Do të jetë Qyteti i Vjetër, që do ta ketë shëtitoren kulturore të Prishtinës, që do ta lidhë traditën me modernen, po ashtu do të lidhet me Sheshin Nëna Terezë. Kalabria dhe Emshiri që do të lidhen me Dardaninë dhe qendrën e qytetit, përmes plaformës urbane, ku prindërit dhe fëmijët e tyre dhe të moshuarit do të ecin pa asnjë pengesë”.

”Po ashtu, Kodra e Trimave do të lidhet me qendrën e qytetit, nëpërmjet plaformës e cila përmban edhe muzeun e artit moder. Gollaku do të fuqizohet”, ka thënë Përparim Rama.